Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandal la „Ferma”. Cream a decis să o dea în judecată pe Brigitte Sfăt

Scandal la „Ferma”. Cream a decis să o dea în judecată pe Brigitte Sfăt

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cântăreaţa Claudia Pavel (34 de ani), alias Cream, ar fi hotărâtă să o dea în judecată pe vedeta TV Brigitte Sfăt (42 de ani) din cauza unor afirmaţii pe care aceasta le-a făcut în reality show-ul „Ferma“, unde sunt concurente.

Pro TV a difuzat doar trei ediţii ale emisiunii „Ferma“, însă deja a apărut un scandal, protagonistele fiind Claudia Pavel şi Brigitte Sfăt, iar motivul neavând legătură directă cu emisiunea.

Cântăreaţa este hotărâtă să o acţioneze în instanţă pe fosta parteneră a lui Ilie Năstase pentru defăimare, după ce aceasta a afirmat în emisiune că primul ei soţ, omul de afaceri Octavian Sfăt, a înşelat-o cu ea.

Mai mult, Brigitte Sfăt a făcut o remarcă tendenţioasă la adresa solistei: „Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“, le-a spus Brigitte Sfăt celorlalţi concurenţi.

Acuzaţiile nu au rămas fără replică însă. Sora cântăreţei Cream le-a mărturisit apropiaţilor că s-a sfătuit cu aceasta şi au decis să o dea în judecată pe Brigitte Sfăt şi să-i ceară daune morale.

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. – Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. (...) Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală“, le-a povestit Paula Pavel apropiaţilor, potrivit Click!. sursa foto: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani