Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandal la Antena 1, după ce vedeta a fost dată afară de la Iumor! Cine i-a luat locul

Scandal la Antena 1, după ce vedeta a fost dată afară de la Iumor! Cine i-a luat locul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La doar cateva ore dupa ce Antena 1 a anuntat noua echipa a emisiunii iUmor, pe retelele de socializare au inceput sa apara mesaje de la telespectatorii care nu sunt de acord cu aceasta schimbare.

Surpriză de proporții la emisiunea ”iUmor”! După concedierea lui Alex Velea și a Mirelei Vaida, încă o vedetă a postului părăsește ”echipa”. Unul dintre prezentatori a fost pus pe liber de către conducerea postului Antena 1, cu toate că nimic nu anunța o asemenea ruptură. Este vorba chiar despre Vlad Grigorescu, magicianul care a și câștigat primul sezon al emisiunii ”iUmor”. El prezentase mai multe sezoane alături de Șerban Copoț.

Locul lui Vlad Grigorescu va fi luat de Dan Badea, un obișnuit al scenei ”iUmor” din ipostaza de invitat special. Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în curând, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Comentarii pe Facebook
Fanii lui Vlad Grigorescu au comentat pe pagina oficiala a emisiunii iUmor si spun ca nu sunt de acord cu aceasta schimbare: „Ce-ați făcut??? Ați dat magicianul afara??? Sau s-a dat singur făcând o magie???”, „Trist”, „Era mai bun magicianul”, sunt doar cateva dintre comentarii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani