Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-a reunit trupa A.S.I.A. Transformarea incredibilă a fetelor la 10 ani de la despărțire

S-a reunit trupa A.S.I.A. Transformarea incredibilă a fetelor la 10 ani de la despărțire

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

S-a reunit trupa A.S.I.A, la zece ani de când celebra formație s-a destrămat. Fetele  au fost invitate în direct la tv, imediat după revenirea Ancăi Neacșu în România, aceasta fiind căsătorită în Turcia.

Sorana a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a spus fanilor ce a însemnat pentru ea, întâlnirea cu fostele colege.

S-a reunit trupa A.S.I.A, după 10 ani de la despărțire, însă nu așa cum se așteptau fanii. „Poate fanii cred că noi chiar reunim trupa. Nu este chiar aşa! ne trebuie câteva luni bune, 8-9 chiar, ca să repetăm. Am vrut să o facem pentru un turneu!”, a povestit Sorana la protv.

Sorana a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, imediat după întâlnirea cu prietenele ei.  

„Așadar m-am întâlnit azi cu o formula de A.S.I.A. Am fost câteva variante și fiecare a avut frumusețea ei. A fost unică prin personalitatea fetelor. După atât de mulți ani remarc faptul că nu ne-am schimbat prea mult. Suntem la fel de gălagioase, tinere și pline de viata. E drept că ne întâlnim rar dar ne simțim la fel de bine una cu cealaltă. Mai important e faptul că nu am încetat să ne iubim, iar prietenia o reluam de fiecare data exact de acolo de unde am lasat-o și ultima dată când ne-am vazut. Ne promitem de fiecare dată să ne vedem mai des dar programul nostru ne impiedică. Poate o să și reușim. Daca ne-am apuca să povestim tot ce am făcut și tot ce ne-am spus, am mai petrece vreo 3 ani, fără să ne repetăm. Nu știu dacă o să reușim vreodata să refacem trupa, toata, macar pentru un concert mare dar rămâne un vis frumos.
Vă pupăm.
Cu drag, A.S.I.A.”


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani