Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Povestea de dragoste care a aruncat în aer două familii! Răzvan Simion şi Lidia Buble

Povestea de dragoste care a aruncat în aer două familii! Răzvan Simion şi Lidia Buble

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Vedeta Antenei 1 a plecat de acasă, părăsindu-şi soţia şi cei doi copii, iar tatăl solistei crede că ea e încă virgină. Răzvan Simion (35 de ani), vedeta Antenei 1, şi solista Lidia Buble (21 de ani) s-au mutat împreună. Deşi încă nu s-a pronunţat divorţul realizatorul TV, acesta a fost fotografiat de paparazzi Click în timp ce intra în apartamentul Lidiei din Bucureşti. Niciunul dintre cei doi n-a recunoscut oficial faptul că se iubesc. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste a aprins imaginaţia publicului.

Răzvan Simion a fost căsătorit vreme de 11 ani şi are doi copii, o fată de zece ani şi un băiat de şase.
Soţia lui a intentat acţiune de divorţ, iar bărbatul a anunţat public că se va separa de ea.

Această aventură cu o vedetă a muzicii româneşti îi schimbă profilul de băiat cuminte. Răzvan a luat-o pe urmele bunului său prieten şi co-relizator de emisiune, Dani Oţil, care s-a impus printr-o imagine de aventurier şi amorez. Acesta a avut o relaţie de şase ani cu Mihaela Rădulescu, regina neîncoronată a show-bizului din România.

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, tatăl ei fiind pastor al unei biserici penticostale. Într-o declaraţie de presă pentru cotidianul Click, acesta spune că fiica sa este virgină: „Treaba asta cred că e o denigrare şi cineva vrea să-şi bată joc de ea. Lidia e virgină, nu cred că umblă cu Răzvan Simion! Nu cred că are vreo relaţie cu acel bărbat, nu mă interesează televiziunea, nu am televizor în casă. Noi avem încredere în copiii noştri, iar faptul că ea nu mi-a zis nimic, e clar că nu a greşit.  Eu sunt şi duhovnicul Lidiei şi cred că e virgină, şi ea ştie că are o înţelegere cu mine să-mi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios. I-am spus că e important să se căsătorească curată. M-am rugat pentru binele ei, ea a cântat în biserică mulţi ani şi nu am fost de acord să o ia pe calea asta a muzicii pe care e acum”, a declarat pastorul pentru cotidianul Click.

Solista are o voce puternică, Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, a declarat că e foarte talentată şi că o vede ca o interpretă de piese rock.

Vedeta a postat, în urmă cu trei zile, pe pagina personală de Facebook, un citat cu tâlc: „Cu cât mai puţin îţi pasă de ce cred alţii despre tine, cu atât va fi mai bună viaţa ta”.

După aceste cuvinte, se poate deduce cu uşurinţă că Lidia e afectată de scandalul mediatic declanşat de relaţia ei cu vedeta TV. Dar din citatul reiese şi hotărârea ei de a-şi apăra iubirea ca o leoaică.
Lidia Buble s-a născut în Deva şi s-a lansat cu hit-ul ”Noi simţim la fel”, interpretat alături de Adi Sînă. Acest succes a scos-o din anonimat şi a semnat un contract cu casa de discuri Cat Music.

„O poveste de dragoste despre sufletul pereche, care te face să te simţi împlinit, atunci când îl întâlneşti. Iubirea adevarată schimbă total perspectiva asupra vieţii şi, din acel moment, trăieşti totul la intensitate maximă. Mă bucur de colaborarea cu Adi Sînă şi îi mulţumesc pentru rolul din videoclip, îi mulţumesc şi lui Anthony Icuagu pentru minunatul scenariu, dar şi echipei Cat Music pentru tot sprijinul acordat", a declarat vedeta care a ales să trăiască la fel ca în proriul succes muzical. Sursa: eva.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani