Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Oana Radu, dezvăluiri neașteptate despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”

Oana Radu, dezvăluiri neașteptate despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Iubitul Oanei Radu a murit la sfârșitul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Cei doi erau împreună de trei ani, iar artista a suferit mult după ce Alin s-a stins din viață. Acum, vedeta face dezvăluiri șocante și recunoaște că relația lor nu era tocmai una bună.

Se pare că Alin a înșelat-o de mai multe ori pe Oana Radu, iar acum după moarte, a lăsat-o cu datorii imense. „Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred”, a spus artista într-o emisiune tv, potrivit Synews. Oana Radu a fost alături de Alin până în ultima clipă a vieții lui, când în urma arsurilor foarte grave, acesta a pierdut lupta cu moartea.

„Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus aceasta. Oana Radu s-a îndrăgostit din nou La scurt timp după moartea lui Alin, s-a spus că artista și-ar fi găsit alinarea în brațele altui bărbat. Este vorba despre antrenorul Cătălin Dobrescu, cel care a motivat-o să scape de kilogramele în plus, accumulate în ultima perioadă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani