Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O mare artistă desfiinţează „X-Factor” şi „Vocea României”: „O mare nebunie”

O mare artistă desfiinţează „X-Factor” şi „Vocea României”: „O mare nebunie”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Apariţiile actriţei sunt foarte rare, interpreta preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, nu se poate desprinde de muzică şi urmăreşte tot ce se întâmplă în domeniu, iar concluziile îi lasă un gust amar.

Cu peste 40 de ani de carieră şi sute de turnee în străinătate, Stela Enache e dezamăgită de muzica românească actuală: „Mă uit împrejur şi văd cum îmbătrâneşte crema muzicală. Din nefericire, ce vine acum e un gol imens. Profesionalismul din vremea mea şi calitatea nu se compară cu ce este astăzi. Acum nu mai există suflet, există doar business, cine câştigă mai mult. Au apărut vedetuţele astea de carton care după o mare piesă devin mari artişti şi nu le mai ajungi la nas nici cu prăjina, iar după aceea dispar".
 
Festivalurile de muzică la care a participat artista şi care însemnau cu adevărat o lansare au fost înlocuite cu emisiuni de tip concurs, concept în care Stela Enache nu crede: „Nu ştiu dacă peste 20, 30 de ani se va putea vorbi despre cineva în termenii în care vorbim astăzi despre cei care au fost înaintea noastră. Şi compozitori, şi interpreţi. Festivalurile de altădată erau cu adevărat o rampă de lansare. Acum, la concursurile de talente X Factor, Vocea României şi care mai sunt, se desemnează un câştigător despre care nu se mai aude nimic. E o mare nebunie, după care nimeni nu mai aude nimic". Sursa: ziarulring.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani