Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O fostă concurentă de la „Vocea României” a făcut accident înainte de emisiune

O fostă concurentă de la „Vocea României” a făcut accident înainte de emisiune

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cristina Vasiu a fost invitată la o emisiune în direct, dar a ajuns în ultimul moment și după ce a trecut printr-o spaimă teribilă.

Fosta concurentă de la „Vocea României” a dat detalii despre incidentul din trafic. „Am dat peste un om mega-nesim’it! Am intrat în depășire și el a dat cu spatele, m-a avariat pe partea dreaptă. Nu a vrut amiabilă, așa că am ajuns la poliție”, a povestit, pentru spynews.ro, Cristina Vasiu.

„Sunt din nou singurică” Cristina Vasiu este singură, după ce a divorțat de Bogdan, ex-„Crazy Win”. „Așa este, sunt din nou singurică de o lună. Este o chestiune mai delicată, despre care nu vreau să vorbesc foarte mult. Eram din povești diferite, ca și oameni, eram personalități diferite, aveam destinații diferite. Nu întotdeauna lucrurile se întâmplă cum îți dorești. Oamenii se schimbă și trebuie să-ți asumi asta. Asta e tot ce am avut de declarat. Acum sunt foarte bine, am un proiect muzical cu niște băieți cu care o să fac muzica, pregătesc o piesă nouă. Nu plâng, nu sufăr din dragoste, cred că totul se întâmplă cu un scop în viață și cred că Dumnezeu are planuri cu mine. Noi doi ne-am cunoscut la Vocea Romaniei acum mulți ani, dar nu mai contează, pentru că subiectul e inchis', a declarat Cristina Vasiu. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani