Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Trăistariu s-a înscris în selecția Eurovision 2019 pentru Belarus. Anunțul incredibil făcut de artist

Mihai Trăistariu s-a înscris în selecția Eurovision 2019 pentru Belarus. Anunțul incredibil făcut de artist

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

„Fostul participant roman la Eurovision va participa la procesul national de selectie a Eurovision 2019 pentru Belarus, cu piesa 'Baya'", este anuntul de pe site-ul oficial, eurovoix.com.Mihai Traistariu a postat si un mesaj pe contul de socializare, in care isi roaga fanii sa ii tina pumnii si sa il sustina. „Vesti bune pentru fanii mei. Povestea Eurovision continua in 2019. M-am inscris in Belorusia ! Sa-mi tineti pumnii", a scris Mihai Traistariu pe contul de socializare.

Mihai Trăistariu a anunțat, sâmbătă seara, că a decis să se retragă din concursul Eurovision România 2019. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că a luat această decizie deoarece nu are încredere în „obiectivitatea” organizatorilor. „În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție.

Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări”, își începe Trăistariu mesajul intitulat „De la #esc la #exit”. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani