Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mihai Trăistariu amenințat de o echipă de compozitori străini cu un proces: „E un escroc!”

Mihai Trăistariu amenințat de o echipă de compozitori străini cu un proces: „E un escroc!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O echipă de compozitori străini îl acuză pe Mihai Trăistariu de neseriozitate şi susţine că îl va da în judecată pentru că s-a înscris la Eurovision România 2018 cu o altă piesă decât cea pe care ei au compus-o special pentru el şi în care au investit mii de euro. Pe de altă parte, finalistul competiţiei locale recunoaşte că a primit mai multe melodii, însă nu a păcălit pe nimeni niciodată, precizând şi că nu există bază legală pentru un proces.

O echipă de compozitori scandinavi îl ameninţă pe Mihai Trăistariu cu un proces în instanţă. Potrivit ESCCovers.com, compozitorii au creat o piesă pentru cântăreţul român pe care acesta „a ales-o în mod explicit dintre mai multe piese“ pentru a o înscrie în concursul Eurovision România 2018.

Mai exact, Trăistariu le-ar fi confirmat că piesa compusă de ei este cea cu care va intra în competiţie, însă aceştia aveau să afle ulterior că artistul a ales o altă piesă, „Heaven“, cu care a şi ajuns în finala Eurovision România 2018.

„Până în momentul lansării pe YouTube a piesei pentru Eurovision 2018, echipa de compozitori credea că Mihai va intra cu piesa compusă de ei. Cu toate acestea, ei au observat că Mihai a încărcat o piesă complet diferită pe YouTube ca fiind cea oficială, realizată de alte persoane“, spun compozitorii.

Cheltuielile pentru producerea şi înregistrarea piesei s-au ridicat la 6000 de euro, susţin compozitorii. Mai mult, Trăistariu şi managerul său, Mihaela Flora, ar fi beneficiat şi de bilete de avion şi cazare într-un hotel din Stockholm.

„Facturile, conversaţiile şi alte probe care dovedesc spusele compozitorilor au fost înaintate unor avocaţi din Bucureşti. Avocaţii au încredere în aceste probe şi vor lua toate măsurile legale pentru a-l da în judecată pe Mihai, în obţinerea daunelor“, se mai arată în comunicat.

Totodată, compozitorii scandinavi îşi avertizează colegii de breaslă să nu mai colaboreze cu artistul român: „Am fost contactaţi de un număr mare de compozitori care spun aceeaşi poveste: Mihai Traistariu minte şi pare a fi un artist escroc, de aceea ar trebui evitat. El va fi judecat în instanţă, dacă este necesar. Comportamentul său fraudulos şi dăunător a luat sfârşit“. Citeste mai mult pe adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani