Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Măruţă pleacă de pe micul ecran! Începe un nou show la Pro TV

Măruţă pleacă de pe micul ecran! Începe un nou show la Pro TV

Categorie : Monden

Andra, jurata de la „Românii au talent” este gata să nască, iar soţul ei se pregăteşte să-şi ia vacanţă ca să-i fie alături. Aşa că Pro TV-ul a pregătit pentru această vară o emisiune nouă ca să le dea timp lui Cătălin Măruţă şi Andrei să „aranjeze” venirea pe lume a fetiţei lor.

Noul show de divertisment, care - se pare - îi va avea prezentatori pe Vica Blochina, Sore, Nadine şi Răzvan Fodor va începe pe 13 iulie, după-amiaza, la Pro TV. Acesta se va numi „Vorbeşte lumea”, iar prezentatorii își vor folosi carisma și simțul umorului pentru a dezbate în timpul săptămânii cele mai fierbinți subiecte și știri mondene.

Cine sunt cei patru prezentatori?

Sore (25 de ani) este una dintre solistele importante din Romania. A facut parte din trupele Dolly, Crazy Win si a facut istorie cu trupa LaLa Band si serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Sore s-a alaturat HaHaHa Production si a scos piese bune pe bandă rulantă, adevărate hituri.

Vica Blochina (40 de ani) e o fostă balerină cunoscută mai ales datorită relaţiei cu antrenorul Victor Piţurcă, pe care l-a făcut tată. Cei doi au avut multe dispute în justiţie din cauza pensiei alimentare. După ce a colaborat cu Antena 1 pentru mai multe emisiuni, Vica lu Piţurcă s-a îndreptat către Pro TV, intrând în proiectul “Ferma Vedetelor”. Acum se pregăteşte să revină cu un nou show la Pro Tv, semn că nu a stat degeaba trei luni în „Ferma Vedetelor”.

Nadine Emilie Voindrouh (38 de ani) e cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare TV. În 1995 a făcut parte din emisiunea “Şcoala Vedetelor” de la TVR1 şi multă vreme a fost vedetă la Prima TV. În iunie 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Apostolescu cu care are un fiu născut în anul 2010, iar apoi a dispărut din showbiz-ul autohton.

Răzvan Fodor (40 de ani) este solist, actor şi prezentator. A cântat în trupa Krypton şi a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport cu specializarea gimnastică. A jucat în filme precum “Milionari de weekend” şi “Selfie” dar şi în telenovele precum “Păcatele Evei”, “Daria, iubirea mea”, “Om băgat, om sărac”, “Îngeraşii”, “Pariu cu viaţa" şi a prezentat mai multe emisiuni precum “MasterChef”. Este căsătorit cu Irina Fodor şi au un copil. sursa:click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani