Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mai ții minte trupa Cassa Loco? Ce s-a întâmplat cu membrii formației după ce au luat-o pe drumuri separate

Mai ții minte trupa Cassa Loco? Ce s-a întâmplat cu membrii formației după ce au luat-o pe drumuri separate

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cândva, Cassa Loco era una dintre cele mai tari trupe, iar cei trei membri aveau lumea la picioare. După destrămarea formației, aceștia au luat-o pe drumuri separate. În vreme ce Cosmin Tudoran a rămas în lumina reflectoarelor, având o revenire spectaculoasă ca jurat la “MasterChef” (PRO TV), ceilalți doi artiști au renunțat la glorie și faimă în favoarea unei vieți retrase.

În vreme ce Cosmin Tudoran a rămas în lumina reflectoarelor prin diverse proiecte, Bogdan Mureșan și Leonard Muha au renunțat complet la celebritate. Bogdan s-a reîntors la Bistrița, iar Leonard s-a mutat în Malaga, Spania. Bogdan este de 10 ani căsătorit, are un copil și se ocupă în continuare de producții muzicale. Având propriul studio de înregistrări, a compus piese pentru proiecte de muzică electronică, dar și pentru artiști ca Skizzo Skillz și Keo. Bogdan are, de asemenea, propria firmă de organizat evenimente muzicale.

Leonard Muha locuiește de cinci ani în Spania, dar a rămas în contact cu showbizul românesc. Prezentatorul primului reality show de la noi, “Vara ispitelor”, este manager pentru câteva formații de muzică de petrecere, chiar și heavy metal, dintre care amintim Emanuel Mirea, Kempes ori David & Six Martini. În același timp, administrează un site dedicat celor care au de gând să viziteze zona Spaniei.

Singurul care a rămas în lumina reflectoarelor este “Făt-Frumos”, așa cum se descria într-o melodie Cassa Loco Cosmin Tudoran. În plus, acesta dezvoltă proiecte personale de webmedia, este editorialist și somelier specializat, cunoscut drept “Profu de vin”, absolvent de cursuri enologice de specialitate, MC. Pentru a menține legătura cu muzica, continuă propriul proiect muzical Maga& Tudoran, cu chitaristul trupei VUNK. Noul său job în show-ul culinar sus-amintit i-a venit ca o mănușă, vinul și mâncarea bună fiind principalele sale preocupări în ultimii zece ani.

„Vând fân”, “Sorel”, “Ce bine-mi pare că ai luat țeapă”, “Tu și prietena ta” ori “Goanga” au încins atmosfera la petrecerile românești 14 ani, Cassa Loco dizolvându-se în 2013. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani