Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Loredana Chivu a dat de necaz. Condamnată la muncă în folosul comunității

Loredana Chivu a dat de necaz. Condamnată la muncă în folosul comunității

Loredana Chivu a fost trimisa la munca in folosul comunitatii, totul in urma unui proces intentat de UAT Lunguletu. Joi, fratele asistentei TV a fost prezent la Judecatoria Racari, acolo unde are loc judecata, pentru a depune mai multe acte.

Aflata in mijlocul unui razboi sentimental pentru inima „Printului tiganilor" - Leo de la Strehaia- Loredana Chivu are de rezolvat, in viata de zi cu zi, probleme mult mai mari.

Fosta asistenta tv a fost chemata in istanta de o societate din localitatea sa natala- UAT Lunguletu (Unitatea Admistrativ Teritoriala) - cea care solicita, printr-un proces la Judecatoria Racari, ca blondina sa execute munca in folosul comunitatii.

Din cate se pare, cererea celor de la UAT vine dupa ce Loredana nu si-ar fi platit o amenda.

Fratele sau a fost prezent la Tribunal

Sursele CANCAN.ro spun ca joi, fratele Loredanei a fost vazut pe holurile judecatoriei din Racari, acolo unde ar fi mers sa se intereseze despre mersul dosarului, mai ales ca sora lui pare mult prea ocupata cu telenovela din a carei distributie mai fac parte Dana "Criminala", Renata sau Anca, nevasta "Printului tiganilor". sursa: cancan.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani