Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Liviu Vârciu, proiect important în televiziune. Ce emisiune va prezenta anul acesta

Liviu Vârciu, proiect important în televiziune. Ce emisiune va prezenta anul acesta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dacă până anul trecut a fost văzut în emisiunea Poftiți, vă rog!, alături de Nea Mărin, iată că anul acesta, Liviu Vârciu va avea propria emisiune la Antena 1, după cum anunță postul.

Astfel că, Liviu va prezenta show-ul „Rămân cu tine', în care el îi va găsi unei domnişoare partenerul potrivit. Este un show de dating, în care Liviu va da tot ce are mai bun ca prezentator. În plus, pe Vârciu îl veţi mai vedea şi în emisiunea lui Nea Marin, care va începe din această primăvară şi va face echipă cu acelaşi Andrei Ştefănescu, potrivit Click.ro.

După o pauză de câteva sezoane se întorc la Antena 1 show-urile muzicale „X Factor' şi „Next Star'. Emisiunea „Next Star', prezentată de Dan Negru, în care copiii îşi prezintă talentele, revine cu un nou sezon după o pauză destul de mare, iar juraţii ar putea fi schimbaţi.

Un nou sezon de Insula Iubirii
Tot anul acesta revine şi emisiunea „Insula Iubirii', moderată de Radu Vâlcan, Gina Pistol va prezenta sezonul 3 din „Asia Express', dar şi un nou sezon din „Chefi la cuţite'.

Serialul produs de Ruxandra Ion se va numi „Sacrificiul: Alegerea' şi va avea oameni noi în distribuţie. „Te cunosc de undeva' va avea un nou sezon şi se va întoarce şi „Mireasă pentru fiul meu' cu un nou sezon, dar şi „iUmor', mai precizează sursa citată. Sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani