Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Julie Mayaya, câştigătoarea show-ului „Vocea României” cântă vineri la Iaşi, în oraşul natal

Julie Mayaya, câştigătoarea show-ului „Vocea României” cântă vineri la Iaşi, în oraşul natal

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Câştigătoarea show-ului „Vocea României” cântă vineri în oraşul natal. Şi în restul ţării se anunţă un weekend muzical.

Julie Mayaya, ieşeanca de 26 de ani care a câştigat „Vocea României”, cântă la Iaşi vineri, 18 ianuarie, alături de Cezar Dometi, un alt ieşean care a ajuns până în fazele finale ale celui mai popular show de televiziune difuzat în România.

Este prima apariţie publică a solistei în oraşul natal, după ce s-a impus în finala talen show-ului de la Pro TV. Artista susţine un concert caritabil în Club Skye, de la ora 22.00, pentru a-i ajuta pe cei trei ieşeni care participă la „The RoadManians“, cel mai mare raliu caritabil din lume, care începe pe 25 ianuarie la Budapesta.

Bogdan Băianu (consultant în afaceri), Cristian Andrei (antreprenor IT) şi Vlad Pieptu (medic rezident) pleacă cu o maşină de teren în statul african Guinea Bissau pentru a dona comunităţilor nevoiaşe de acolo echipament medical şi aparatură IT. Este vorba despre laptopuri, computere şi imprimante, seringi, comprese, mănuşi sterile sau plase împotriva ţânţarilor. Donaţiile celor care vor să participe la concert trebuie să pornească de la minimum 25 de lei.

Julie Mayaya cântă împreună cu o orchestră din Bucureşti formată din şapte instrumentişti. „Sunt onorată să mă alătur unei cauze nobile şi aştept să ne întâlnim în cadrul unei seri de neuitat. Vă promit un super concert şi o petrecere incendiară de zumbaaaaaaa!!!“, a scris Julie Mayaya pe pagina personală de Facebook. Tot la Iaşi vin sâmbătă, 19 ianuarie, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers. Concertul are loc în Club Underground, de la ora 20.00. Intrarea costă 20 de lei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani