Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
„În următoarele două luni va mai muri cineva din...” Carmen Harra bagă spaima în români!

„În următoarele două luni va mai muri cineva din...” Carmen Harra bagă spaima în români!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Fosta cântăreaţă stabilită acum în Statele Unite ale Americii a prevestit moartea Cristinei Stamate la puţin timp de la decesul Stelei Popescu.

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit săptămâna trecută, Carmen Harra a spus că, din păcate, are veşti proaste, fiind convinsă că până la finele lunii, un alt nume mare din showbiz va dispărea. „Să nu credeţi că s-a terminat şi putem respira linistiţi! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi încă o nenorocire!”, a spus Harra.

După ce a prevestit dispariția celor două mari actrițe ale Teatrului de Revistă, Carmen Harra își continuă seria dezvăluirilor dramatice.

Într-un interviu pe care l-a acordat site-ului Cancan.ro, fosta cântăreață a mai făcut un anunț înfiorător, în care a vorbit și despre Regele Mihai, dar și despre două dispariții, care vor șoca opinia publică în următoarea perioadă: „Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a spus Harra pentru aceeași sursă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani