Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Îl mai știi pe Tudorel Popa? Ce a ajuns să facă vedeta PRO TV

Îl mai știi pe Tudorel Popa? Ce a ajuns să facă vedeta PRO TV

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Tudorel Popa, concurentul la emisiunea „Românii au talent”, este acum angajat la Salubrizare. Tudorel Popa, cel care făcea senzație în anul 2012, la emisiunea „Românii au talent”, duce acum o viață obișnuită. După ce a lucrat ani de zile în Italia, unde a încercat mai multe slujbe, Tudorel Popa s-a întors în România la vechea meserie, și anume cea de angajat la Salubrizare, potrivit vremeanoua.ro.

Tudorel Popa a devenit cunoscut acum 7 ani, când a participat la emisiunea „Românii au talent”, unde a impresionat publicul și telespectatorii cu darul său de a imita diferite sunete, dar și cu povestea lui de viață.

El a devenit unul din cei mai iubiți concurenți din istoria emisiunii difuzate de PRoTV, după ce a inventat expresia „Să trecem la treabă”, care a fost folosită de postul de televiziune și de PRo FM.

Și-a încercat norocul în Italia
Tudorel Popa, în vârstă de 38 de ani, a avut mai multe joburi în Italia, făcând naveta timp de doi ani între Tulcea, orașul său natal, și Roma.

În încercarea de a câștiga mai mulți bani, Tudorel Popa, „omul-bormașină”, așa cum a fost supranumit în 2012, a lucrat în Italia, la o pizzerie, pe o mașină de distribuție și la o firmă de organizări de evenimente, dar a vândut și cozonaci dar și alte produse într-un magazin cu specific românesc.

El a revenit acasă, unde s-a întors la vechiul job, și anume la Salubrizare, mai precis la pubele. El este angajat la o firmă de salubritate care își desfășoară activitatea la Jurilovca.

El îi învață pe adulți dar și pe copii, cum să colecteze inteligent deșeurile, firma fiind specializată în aceste servicii. Pe speciala de salubrizare, atunci când se află pe stradă sau la diferite evenimente, Tudorel zâmbește tot timpul și face fotografii cu cei care doresc să aibă o amintire cu el. Fostul concurent de la PRO TV este invitat și la evenimente caritabile ori private.

„Nu sunt pretențios, toți cei ce mă cunosc știu asta. Mă urc în tren, autocar și vin cu mare drag la orice eveniment unde sunt solicitat și lumea se bucură să mă vadă”, a declarat spune Tudorel Popa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani