Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horia Brenciu îşi amână concertele din Botoșani și Suceava, din „respect față de victimele incediului din clubul Colectiv”

Horia Brenciu îşi amână concertele din Botoșani și Suceava, din „respect față de victimele incediului din clubul Colectiv”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Horia Brenciu era aşteptat să concerteze sâmbătă, 7 noiembrie, într-un club botoşănean, la o săptămână de la incendiul produs în clubul Colectiv, din Bucureşti, eveniment tragic soldat cu moartea a 32 de tineri şi rănirea gravă a altor zeci, aflaţi acum în stare gravă în spital, scrie stiri.botosani.ro.

„Dragii mei prieteni, concertul de vineri, de la clubul VERSUS din Suceava si cel de sambata, de la GRAND IRISH PUB din Botosani, se amana pentru 20 si respectiv, 21 noiembrie. Evenimentele de acum o saptamana ne-au marcat pe fiecare dintre noi. Durerea provocata de tragedia din Bucuresti continua sa ne afecteze, cel putin asa simtim eu si orchestra mea. Am luat aceasta decizie in respect fata de victimele incediului din clubul Colectiv si sper ca demersul nostru sa fie bine inteles", a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

Decizia lui Brenciu a fost salutată de fanii săi din întreaga ţară. „O atitudine corecta si de respect. Cati dintre noi ne-am fi dus si simtit bine la un concert avand durerea in suflet si lacrimile pe obraz..?", scrie o tânără, ca răspuns la postarea artistului.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani