Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fiica lui Dan Helciug a dispărut în vacanța din Grecia. Artistul a povestit cum s-a întâmplat totul

Fiica lui Dan Helciug a dispărut în vacanța din Grecia. Artistul a povestit cum s-a întâmplat totul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden
Dan Helciug și familia lui au petrecut două săptămâni în Grecia, unde au avut parte de momente de relaxare, amuzante, dar și de clipe de panică, atunci când fiica artistului a dispărut fără urmă.
 
„Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă. Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă. Am vorbit preţ de câteva secunde. În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin. Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe. Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin”, povesteşte Dan Helciug. Ne-am gândit inclusiv că poate s-a furişat pe lângă mama ei, căci ea mai face glume din astea şi se ascunde de noi. Am trăit spaima vieţii, ce mai!”, spune Helciug, potrivit Click.
 
Vacanţa a continuat cu multă distracţie. „Suntem o familie normală, în vacanţe închiriem apartamente, căsuţe, pensiuni din locuri rustice. Anul viitor vrem să mergem cu rulota. Suntem mai hipioţi aşa, ne place să descoperit locuri sălbatice, să ne plimbăm, să vizităm. Când sunt şi copiii cu noi, ne distrăm maxim, ei fac atâtea prostii pe metru pătrat, că râdem încontinuu”, povesteşte artistul, pentru sursa citată.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani