Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fiica lui Aurelian Preda rupe tăcerea despre Nicuşor Iordan, cel care ar fi drogat-o şi abuzat-o după moartea tatălui ei

Fiica lui Aurelian Preda rupe tăcerea despre Nicuşor Iordan, cel care ar fi drogat-o şi abuzat-o după moartea tatălui ei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ana Maria Preda, fiica regretatului Aurelian Preda, îl acuză pe cântărețul Nicușor Iordan de abuz, șantaj și pornografie infantilă. Acesta din urmă ar fi trebuit să fie un protector pentru Ana Maria, aşa cum artistul care s-a stins în 2016 a lăsat cu limbă de moarte.

„Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine”, s-a confesat Ana Maria Preda, pentru „Acces Direct'.

În 2016, atunci când a rămas orfană de tată, Ana Maria avea 15 ani şi povesteşte acum lucruri şocante legate de perioada în care s-a aflat în îngrijirea lui Nicuşor Iordan.

„Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din mometul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a mai spus fiica lui Aurelian Preda.

Ana Maria Preda este convinsă că ar fi fost drogată, în acea noapte, de cel pe care ea îl considera al doilea tată şi, mai apoi, violată.

„Am intrat să îmi trimit nişte poze de la spectacolul pe care l-am avut în memoria tatălui meu şi atunci am găsit poze cu mine stând aici în pat. În ipostaze indecente, în lenjerie intimă”, a mai spus Ana Maria, potrivit Spynews.ro.

Ana Maria a ajuns la psiholog
În plângerea penală formulată de Ana Maria Preda şi publicată de Cancan, fiica fostului cântăreţ de muzică populară detaliază abuzurile lui Nicuşor Iordan şi susţine că a avut nevoie de psiholog pentru a trece peste depresia ulterioară. Sursa: viva.ro

„De câte ori îmi cerea să întrețin relații sexuale cu el, îmi spunea că o face pentru mine și că-n acest fel ar economisi bani, pe care altfel i-ar da la alte femei. În plus, îmi reproșa mereu că muncește pentru mine și că suportă rata la casă, lucru nereal, căci de asta mă ocupam eu.

În urma acestei situații, am suferit o depresie, apelând la serviciile unui psiholog, urmând în acest sens și un tratament. Numitul Iordan Nicușor Claudiu îmi reproșa că acest lucru se întâmpla din cauza iubitului meu. În realitate, nu mai suportam prezența lui în casă și-mi era teamă sa-i spun acest lucru. În final, mi-a interzis să merg la psiholog deoarece acesta i-a reproșat că este vina lui.

Ulterior, am început să manifest față de acesta un sentiment puternic de respingere și să abordez un comportament contrar dorințelor lui. Au fost destule situații în care iubitul meu asista la cuvintele jignitoare pe care numitul Iordan Nicușor Claudiu mi le adresa și-mi lua apărarea. Urmare comportamentului pe care l-am abordat, numitul Iordan Nicușor Claudiu a înțeles să meargă la duhovnicul meu și la un preot apropiat de familia mea, părintele Efrem, de la mănăstirea Dervent, cărora li s-a plâns ca aș avea un comportament necorespunzător”, spune Ana Maria.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani