Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
El sărea în cap la „Splash!”, ea pierdea sarcina acasă

El sărea în cap la „Splash!”, ea pierdea sarcina acasă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La televizor l-am văzut glumeţ şi pus pe şotii, dar numai el ştia ce era în sufletul lui. Şerban Copoţ, concurent la „Splash! Vedete la apă!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. În iulie, când filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacău, iubita lui, rămasă la Bucureşti, pierdea o sarcină.

Viaţa bate filmul pentru Şerban Copoţ (34 de ani) de la Animal X. Solistul a trecut de curând prin emoţii negative în timp ce filma pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă” (Antena 1)!.

Aflat cu ceilalţi colegi la Bazinul Olimpic din Bacău, unde se arunca în cap de la 3, 5, 7 sau 10  metri, iubita lui, Roxana Stan, trăia o dramă, coşmarul oricărei mămici. Gravidă a doua oară, tânăra a suferit un avort spontan, veste care a răvăşit-o, pentru că amândoi îşi doreau enorm un frăţior sau o surioară pentru Teodor Şerban, fiul lor de patru ani. „Din păcate, a pierdut sarcina. Amândoi iubesc copiii şi şi-ar fi dorit să fie iar părinţi. Şerban a aflat vestea tristă mai târziu, după ce a terminat filmarea de la Bacău. A înnebunit de ciudă că nu era acasă, să-şi consoleze iubita. A fost o dramă pentru amândoi, pentru că nu se aşteptau, îşi făcuseră multe planuri de viitor. Încearcă să depăşească momentul”, ne-au spus surse din apropierea celor doi îndrăgostiţi.

Avortul spontan reprezintă întreruperea spontană a sarcinii, printr-o cauză naturală, fără o intervenţie din afară. Avorturile spontane au loc relativ frecvent, iar una din 4 femei gravide pierd sarcina. Chiar dacă evenimentul nefericit s-a petrecut destul de curând, în iulie, cuplul încearcă să uite povestea şi şi-a reluat obiceiul de a ieşi la evenimente mondene sau filme.

Sâmbătă, Şerban şi Roxana au mers împreună cu fiul lor la un film de desene animate, într-un cunoscut mall din Băneasa. Şerban este acum în pauză de la filmările pentru sezonul al optulea al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, însă va relua curând filmările, căci gazda Alina Puşcaş a născut şi se poate întoarce la lucru. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani