Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Drama neştiută a Mariei Constantin! A fost bătută de soţ, în faţa copilului

Drama neştiută a Mariei Constantin! A fost bătută de soţ, în faţa copilului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În 2007, Maria Constantin s-a căsătorit un cântăreţ de muzică populară, crezând că el este bărbatul vieţii ei. Au făcut un copil şi apoi, situaţia s-a schimbat brusc. După ce au divorţat şi artista şi-a găsit liniştea în braţele regretatului Marcel Toader, Maria Constantin a povestit două episoade de-a dreptul cutremurătoare.

Maria Constantin şi cântăreţul de muzică populară au fost căsătoriţi timp de şase ani, timp în care mai multe scandaluri au avut loc, majoritatea legate de copil. Artista a povestit că, înainte să plece la o petrecere, copilul a început să plângă, iar fostul ei soţ s-a enervat şi l-a lovit. Când a ridicat tonul şi l-a ameninţat că-l părăseşte, în timp ce-şi ţinea băiatul în braţe, acesta a lovit-o puternic.

Apoi, după câţiva ani, când copilul mai crescuse, Maria Constantin a fost dată cu capul de maşină de cântăreţul de muzică populară în parcarea unui parc. Totul, din cauza faptului că Maria Constantin luase copilul pentru a se juca împreună.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină", a povestit Maria Constantin în urmă cu câţiva ani.

A urmat apoi o perioadă lungă de lupte în tribunale în privinţa copilului, dar ultima informaţie despre cei doi este că au revenit la sentimente mai bune!

În prezent, Maria Constantin trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Dacian Varga.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani