Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dezvăluiri incendiare din viaţa personală a lui Pavel Bartoş: Actorul nu e nici pe departe aşa cum te aşteptai

Dezvăluiri incendiare din viaţa personală a lui Pavel Bartoş: Actorul nu e nici pe departe aşa cum te aşteptai

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Pavel Bartoş nu o duce aşa bine cu banii precum lumea ar crede. Firma sa, înfiinţată în 2011, are o datorie la  Fisc de 180.000 de lei, acumulată în doar 2 ani de zile.

Pavel Bartoş nu o duce aşa bine cu banii precum lumea ar crede. Firma sa, înfiinţată în 2011, are o Actorul a infiintat, in 2011, o firma dedicata activitatilor de interpretare artistica, pe scurt, se ocupa de spectacole. Un an mai tarziu, in aprilie 2012, deputatul Mircia Giurciu a dezvaluit cum ca firma lui Bartos incheiase un contract de prestari servicii cu postul Radio Romania Junior, acolo unde sotia lui Pavel, Anca, era realizator de programe.  Prin acel contract, sustinea deputatul, statul a fost prejudiciat cu 121.000 de euro. Revenind insa la firma actorului, anul 2012 a fost  singurul an in care compania a facut profit, respectiv 109.460 de lei (aproximativ 25.000 de euro). Ulterior, Bartos a pierdut 138.256 de lei in 2013 si 45.268 de lei in 2014, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Prin aprilie, Bartos planuia sa isi lanseze propria casa de productie. Deja a facut primul pas, deschizandu-si un canal dedicat pe Youtube. Casa de productie urma sa se numeasca Comic Entertainment. Pe Youtube, actorul a postat deja doua filme scurte, o parodie pentru Eurovision, si prima parte dintr-un clip mai amplu, „Cina romantica”.

Bartos a spus ca a fost impins spre acest proiect de colegul sau Smiley. „E un proiect pe care mi-l doresc sa fie de viitor si sa lansez astfel pe «orbita» casa mea de productie, care chiar asa se va numi: Comic Entertainment. Ma voi axa in primul rand pe productia de filme, fie ca vor fi de scurt metraj sau de lung metraj, vom vedea, dar sper sa avem si productii de televiziune. Bineinteles ca nu vor lipsi si productiile din sfera teatrala. Deocamdata sunt axat pe productia online si incerc sa dezvolt canalul personal de YouTube: Pavel Bartos. Am ales sa il lansez in nota cu care i-am obisnuit pe spectatori. Adica sa creez, pentru inceput, un personaj mai haios si sa vad in ce masura personajul respectiv este placut sau dorit de catre public, astfel incat sa-l dezvolt intr-un proiect de cinema. Mai precis, un film de lung metraj”, a spus Pavel Bartoş. Sursa obiectiv.info

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani