Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Denis Ştefan a divorţat la notar: „După 13 ani de locuit împreună, au apărut probleme”

Denis Ştefan a divorţat la notar: „După 13 ani de locuit împreună, au apărut probleme”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Invitat la emisiunea lui Cristi Brancu, „Agentul VIP", de la Antena 2, Denis Ştefan s-a decis să facă lumină şi a povestit cum s-a terminat căsnicia sa şi cum a început relaţia lui cu bebeluşa Cristina.

„Nu e un lucru ieşit din comun. Foarte multă lume divorţează, se desparte, se căsătoreşte. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât şi pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus", a declarat Denis Ştefan.

„E greu de spus de când nu a mai mers căsnicia mea. Atât timp cât doi oameni locuiesc împreună, noi am locuit 13 ani, apar probleme, iar noi nu am reuşit să le rezolvăm. Sunt nişte acumulări care au dus la această despărţire. Atât eu, cât şi Iuliana suntem doi oameni maturi. Am divorţat în condiţii amiabile la notar. Acest lucru s-a întâmplat chiar ieri", a dezvăluit Denis."Pe Cristina am cunoscut-o când am lucrat împreună. În plus, eu sunt prieten cu mama ei, ea este iubita unui bun prieten de-al meu", a spus el.

Cristina călăreşte şi ea. Chiar mă ajută la cai, în programul naţional pe care îl am", a spus acesta. Denis Ştefan a mai precizat că momentan nu intenţionează să se recăsătorească sau să aibă un copil cu Cristina.

„Încă nu am cerut-o de nevastă. Aşteptăm ca lucrurile să se liniştească. Amândoi trebuie să ne vedem de carierele noastre. Mi-a plăcut de ea fiindcă avem aceleaşi pasiuni. Multă lume o condamnă că e dansatoare, păi d anu e dansatoare la bară!", a declarat Denis.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani