Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dan Negru, scos din grila de toamnă a Antenei. Prezentatorul tv a fost băgat în pauză. Iată cine îi va lua locul!

Dan Negru, scos din grila de toamnă a Antenei. Prezentatorul tv a fost băgat în pauză. Iată cine îi va lua locul!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dupa ani la rand in care nu a lipsit de pe sticla si a fost omul de baza al trustului Intact, pentru prima data, Dan Negru nu se regaseste in grila programului de divertisment pregatit de Antena 1 pentru aceasta toamna.

Anul trecut, fix in acesta perioada, prezentatorul TV filma de zor pentru “Next Star”, show-ul cu copii talentati. Nici nu termina bine filmarile ca prezentatorul se apuca sa pregateasca si sa filmeze emisiunea “Te pui cu blondele”.

Zilele trecute, insa, Antena 1 a dat publicitatii grila de programe pe care a pregatit-o pentru aceasta toamna si, surpriza, numele lui Dan Negru nu se regaseste pe lista prezentatorilor.

In schimb, tabelul noilor vedete proaspat intrate in trust a fost deja stabilit, Liviu Varciu urmand sa prezinte show-ul "Ham Talent", o emisiune cu si despre animalute. Dar asta nu este tot.

„Am ceva sa-ti spun” este noua emisiune pregatita de Antena 1 pentru acesta toamna, show-ul urmand sa fie prezentat de Sonia Simionov, vedeta care a primit girul producatorilor.

Cel mai probabil, acesta va fi prima toamna din cariera sa, cand Dan Negru va avea timp si pentru el si nu va face curse intre platourile emisiunilor care ii fusesera date in grija si pentru care filma. Surse din trustul Intact ne-au declarat ca spre sfarsitul toamnei insa, Negru va intra din nou in productie cu o parte din emisiunile care l-au consacrat, dar si cu un nou show pe care il pregateste.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani