Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum reușește Nicoleta Nucă să scape de celulită: sport în fiecare zi și dietă strictă. La ce alimente a renunțat

Cum reușește Nicoleta Nucă să scape de celulită: sport în fiecare zi și dietă strictă. La ce alimente a renunțat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Deși multe femei o invidiază pentru aspectul fizic, Nicoleta Nucă nu se numără printre acele femei care au norocul să aibă un metabolism bun și să arate impecabil, orice ar mânca. Artista face sacrificii încă de la 16 ani și tot nu este mulțumită pe deplin de rezultat.

Celulita este afecțiunea care dă bătăi de cap multor femei, oricât de mult sport ar face. Printre acestea se numără și Nicoleta Nucă. Artista i-a declarat război și încearcă să scape definitiv de aspectul de coajă de portocală cu ajutorul orelor de sport.

Dacă până anul trecut ajungea la sala de antrenament doar de trei ori pe săptămână, de anul acesta, Nicoleta a decis să nu lase să treacă nici o zi fără să facă sport. Cu toate că eforturile depuse în ultimii ani au ajutat-o să se mențină în formă, solista nu este pe deplin mulțumită de rezultat, încercând să elimine și ultima urmă de celulită: “Din păcate pentru cei care nu iubesc mișcarea foarte mult, corpul bine lucrat se obține doar prin foarte multă muncă. Atât”, a spus Nicoleta.

Și-a schimbat complet stilul de viață acum 10 ani
În timp ce multe femei renunță la diete în momentul în care consideră că au ajuns la silueta dorită, Nicoleta Nucă nu s-a oprit din a face sport și ține și un regim alimentar adecvat, de mai bine de 10 ani. Din adolescență a învățat să se abțină de la dulciuri, mâncare de tip fast-food și băuturi carbogazoase. Acum nu i se mai pare o corvoadă și a devenit un stil de viață, însă nici cu toate restricțiile nu este mulțumită pe deplin. Mai nou nu vrea doar un corp tonifiat, ci speră să-și dezvolte masa musculară, astfel încât fiecare mușchi să fie frumos conturat. Sursa. libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani