Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum a reușit Adele să slăbească spectaculos în timp record. Dieta urmată de artistă face furori la Hollywood

Cum a reușit Adele să slăbească spectaculos în timp record. Dieta urmată de artistă face furori la Hollywood

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După ce încheie o relație de lungă durată, multe femei fac schimbări majore de look. Este o regulă nescrisă de la care nu s-a abătut nici talentata Adele, după ce a divorțat în toamna acestui an. Cântăreața a intrat la regim și a reușit să dea jos peste șase kilograme în timp record. Vedeta a apelat la combinația de sport cu o dietă revoluționară.

Adele are o voce magnifică și până în toamna acestui an se putea lăuda și cu un mariaj frumos cu Simon Koneck, de care se îndrăgostise în 2011 și cu care are un fiu, Angelo. Din motive doar de ei știute, cei doi au divorțat, însă, astfel că, la 30 de ani, Adela s-a trezit cu inima frântă.

Dieta lui Adele: permite consumul de ciocolată neagră

Se știe că femeile tind să facă schimbări de look după o despărțire dramatică, astfel că Adela nu a stat pe gânduri și a decis să se concentreze pe corpul el. Despre greutatea artistei s-a tot vorbit, dar iată că după divorț a început o dietă cu efecte miraculoase, căci aceasta a slăbit kilograme bune.

Presa de peste Ocean atribuie schimbarea unei combinații între Pilates și o dietă revoluționară, axată pe consumul moderat de alimente. Este vorba de dieta Sirtfood, ce vizează consumul de alimente bogate în proteine.

Iată lista combinațiilor propuse de creatorii dietei Sirtfood și adoptată cu succes de Adele.

Gustări:
Cocteil de varză, pătrunjel, țelină și mere.
Baton de nuci și curmale.
Salată din banană, afine și smochine.
Ciocolată neagră cu 85% cacao.

Micul dejun (variante):
Iaurt cu căpșuni și alune de pădure.
Fulgi din hrișcă cu nuci și merișoare.
Clătite din făină de hrișcă și sirop de curmale.

Prânzul (variante):
Piept de pui la grătar cu pătrunjel și andive.
Mâncărică de linte și hrișcă.
Friptură înăbușită în vin roșu, cu ceapă roșie.

Cina:
Salată cu piept de curcan la grătar, țelină, alune de pădure, smochine, mere și iaurt.
Sendviș cu somon, rucola și capere.
Paste de hrișcă, plus legume.

Trebuie incluse în dietă:
Legumele: varză, țelină, rucola, cicoare, ceapă roșie.
Produsele din soia.
Fructele: De pădure, căpșunile, citricele, merele, smochinele.
Gustările: alune, nuci, ciocolată neagră, cu peste 85% cacao.
Condimente: turmeric, ardei, pătrunjel, capere, măsline, sos de soia, ulei de măsline.
Băuturi: cafea, ceai verde, vin roșu. sursa: viva.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani