Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cleopatra Stratan nu-l mai aşteaptă pe Ghiţă. Cum s-a transformat copilul-minune şi ce preocupări are

Cleopatra Stratan nu-l mai aşteaptă pe Ghiţă. Cum s-a transformat copilul-minune şi ce preocupări are

Categorie : Monden

La doar trei anisori, Cleopatra Stratan scotea hituri pe banda rulanta, avea sute de mii de fani, era propusa pentru Cartea Recordurilor si castiga milioane de euro. Acum, copilul-minune s-a transformat intr-o adevarata domnisoara.

Cu 11 ani în urmă, îl aştepta pe Ghiţă, trăgând o ditamai valiza după ea. Astăzi, sare pe ghetele Kangoo Jumps. Acest lucru îl confirmă pozele pe care le-a publicat Cleopatra Stratan pe pagina ei de Facebook.

La cei 14 ani ai săi, fiica lui Pavel Stratan a participat, zilele trecute, la un eveniment dedicat Zilei Sportului, ce a avut loc într-un mall din Chişinău. Cleopatra Stratan a acceptat provocarea Nataliei Colesnic, cea care a adus antrenamentul Kangoo Jumps în Moldova, de a susţine un master class împreună cu mai multe tinere, în faţa vizitatorilor, scrie acasatv.md.

„Sunt prietenă foarte bună cu familia Stratan şi tocmai din acest motiv am invitato pe Cleo să sară pe ghetele Kangoo. Eu şi Cleo avem o realatie mai specială. Am făcut shopping împreună, am ras, ne-am distrat pe cinste. Este o fetiţă foarte interesantă şi deşteaptă", a spus Nataliei Colesnic.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani