Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine este Bianca Sârbu, cea care i-a luat locul Gabrielei Cristea, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”

Cine este Bianca Sârbu, cea care i-a luat locul Gabrielei Cristea, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Gabriela Cristea, însărcinată în 37 de săptămâni, a ajuns luni seara de urgență la spital. Ea a părăsit emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, spunând că ceva nu este în regulă cu sarcina. Bebelușul este bine, dar medicii au sfăuit-o să stea liniștită acasă pentru a nu avea probleme.

Astfel, pentru că îndrăgita prezentatoare a fost obligată de medici să stea acasă până când va naşte, producătorii emisiunii au fost nevoiți să o înlocuiască. Astfel, noua gazdă a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi' este Bianca Sârbu, o vedetă foarte iubită şi apreciată de public.

Noua prezentatoare a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” nu este străină de televiziune şi, mai ales, este o cunoştinţă veche a telespectatorilor Antena Stars, potrivit SPynews. Frumoasa artistă este fosta colegă a lui Cristi Brancu de la „Agenţia Vip”, iar acum va reveni pe post, în faţa fanilor săi.

Bianca Sârbu trăieşte şi ea, la rândul ei, o poveste absolut superbă de iubire, Bianca întâlnindu-şi sufletul pereche chiar la Antena Stars. Bianca şi Bogdan s-au căsătorit, în urmă cu un an, după doar o lună de relație, însă viața ei poate să bată scenariul oricărui film de la Hollywood.

Bianca Sârbu are o poveste incredibilă. A fost diagnosticată de trei ori cu cancer de piele! Soţul i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta și a rămas văduvă la doar 34 de ani, cu doi copii mici. În urmă cu șase ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele ei. Erau colegi la Teatrul 'Constantin Tănase', dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere „Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu', povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. A suferit foarte mult, dar plângea pe ascuns, pentru a nu-şi întrista cei doi copii. Sursa: libertateapentrufemei.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani