Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte în Vietnam! Dezvăluirea făcută de îndrăgitul bucătar

Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte în Vietnam! Dezvăluirea făcută de îndrăgitul bucătar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Chef Cătălin Scărlătescu a fost la un pas de moarte în Vietnam. Îndrăgitul bucătar este pasionat de călătorii în țări exotice, iar recent a fost în vacanță în Vietnam, unde a avut probleme grave de sănătate. Și asta, după ce a mâncat un burger, culmea, la unul dintre cele cunoscute hoteluri de cinci stele din Vietnam.

Scărlătescu a descoperit după ce a mâncat dintr-un burger că bucata de carne din el era stricată și avea viermi. El a povestit în emisiunea „Chefi la cuțite” că a avut mari probleme de sănătate. După masă, el s-a simțit foarte rău și a zăcut mai multe zile la pat.

„Era să mor la un hotel de cinci stele din Vietnam, mega tare. Am mâncat o jumătate de burger, am găsit un vierme, în carne. Un vierme cu trei ouă. Era să rămâneți fără Scărlătescu. Nu știu ce-am pățit că am delirat, am căzut, m-a luat cu frisoane” a spus Cătălin Scărlătescu la debutul sezonului 5 al show-ului.

Pentru a le dovedi colegilor lui, Bontea și Dumitrescu, că ceea ce spune este adevărat, el le-a arătat o imagine în care arăta îngrozitor de rău. Era fotografiat în patul din camera de hotel, în timp ce avea frisoane și era înfășurat în cearșeafuri.

„Am avut febră de 40, 3. Eram pa”, a spus Scărlătescu.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani