Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu! Luptătorul a dat cărțile pe față! „Fetița mea are opt anișori...”

Cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu! Luptătorul a dat cărțile pe față! „Fetița mea are opt anișori...”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Moroșanu este, probabil, cel mai popular luptător de arte marțiale de la noi. Înainte de a intra în reality show-ul „Ferma”, Cătălin Moroșanu a făcut noi dezvăluiri în vlogul lui Jorge, participant și el al aceleiași emisiuni și a vorbit despre marele regret al vieții sale.

Prins într-un moment de sinceritate, Cătălin moroșanu a recunoscut că, în ciuda popularității sale și în ciuda faptului că mai tot timpul ar eputerea de a glumi, are și o serie de regrete. Iar cel mai mare este legat de fetița lui. „Regretul meu cel mai mare este că nu am stat mai mult alături de fetița mea, nu m-am implicat mai mult în educația ei și faptul că tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iași, ba la București, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp. Cred că pentru copiii noștri ar trebui să ne facem mai mult timp liber să putem să îi creștem și să fim alături de ei. Fetița mea are opt anișori...”, mărturisește, cu lacrimi în ochi, pentru vlogul lui Jorge, colegul său din emisiunea „Ferma”, Cătălin Moroșanu.

Mai mult, pentru când fiica lui va împlini 18 ani, Cătălin Moroșanu a decis să îi facă o surpriză. „În funcție de cât de maturi sunt copiii noștri trebuie să luăm un anumit cadou. (...) Un cadou îl iei copilului în funcție de ce are nevoie în acel moment, nu ca să arătăm noi altor oameni că părinți șmecheri suntem”, a explicat Cătălin Moroșanu, dovedind o maturitate neașteptată.

Cătălin Moroșanu este așteptat, în ring, de Daniel Ghiță
Plecat la reality-show-ul „Ferma”, Cătălin Moroșanu este atacat de Daniel Ghiță din cauza faptului că vedeta reality-show-urilor refuză lupta cu „Samuraiul Sălbatic”. „Când am spus adevărul şi am demascat luptele lui Morosanu, cu adversari inferiori şi planul de a distruge kickboxul românesc, pentru un show ieftin, de a face bani, am fost atacat şi înjurat, ca sunt invidios,frustrat, etc. (…) Ce politician corect poţi să fii tu când îţi baţi joc de popor, prin sport? Pentru nişte amărâţi de bani? Prostim lumea pe banii lor ? Este penibil să îţi bati joc de sport, pentru care eu am făcut sacrificii inumane şi am devenit cunoscut, pe plan mondial, prin performanţă! Sunt cu ochii pe voi şi am să vă spun adevărul în faţă! Fără perdea şi nu am să vă las să murdăriţi acest sport, niciodată!”, a spus Daniel Ghiţă care, la fiecare postare a sa pe conturile de socializare îi cere lui Cătălin Moroșanu ora și data luptei dintre ei doi. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani