Ce bunătăți au pregătit vedetele de Paște

Ce bunătăți au pregătit vedetele de Paște

Pentru multe dintre vedetele autohtone, Sărbătorile Pascale sunt, în sfârșit, un prilej de relaxare și, de ce nu, un motiv destul de bun pentru a-și testa îndemânarea în bucătărie. Iată mai jos câteva dintre starurile tale preferate, într-o ipostază mai puțin comună, și anume la cratiță: Andreea Bănică a decis să încerce o prăjitură cu mere, tocmai pentru a-i îndulci pe cei dragi, iar rezultatul pare să fie unul demn de apreciat. "Eu fac prajitura cu mere si biscuiti la rece, voi?", a scris artista pe o rețea de socializare, în dreptul fotografiei de mai jos.

Andreea Esca a preferat să vopsească ouă, recunoscând ferm că nu se pricepe prea tare la făcut cozonaci. Știrista a fost ajutată de către mama ei și fiica, Alexia, care și-a exersat talentul la pictura. „Iata-le pe castigatoare:-). Spor la treaba, tuturor! Cozonacii ii cumpar ca nu stiu sa-i fac....", a scris Andreea Esca.

Ștefan Bănică, pe de altă parte, a dat de înțeles că preferă ouălele vopsite în tradiționala culoare roșie, întrebându-și fanii despre opțiunile lor. „Astazi, in Joia Mare, se vopsesc ouale pentru Paste, ce simbolizeaza jertfa Mantuitorului, sangele varsat si bucuria Invierii, de aceea ouale se vopsesc in culoarea rosie. Pastrati traditia? Vopsiti ouale rosii sau preferati si alte culori?", a postat cântărețul pe Facebook, atașând și fotografia de mai jos.

„Zâna" a găsit soluția perfectă pentru a gusta cozonac sau sarmale, în varianta de post. Andreea a postat pe pagina personală de Facebook rețetele, arătându-le fanilor că există numeroase alternative în ceea ce privește bucatele de Paște. „Ti-e tare pofta de sarmalute sau cozonac si inca tii post? Exista solutie si crede-ma ca e foarte gustoasa! Sarmalutele in foi de vita contin migdale, hrisca, nuca, ciuperci, morcov, ceapa, marar, patrunjel, usturoi, iar "smantana" e facuta cu caju. Cozonacul raw e delicios si ingredientele sunt: fulgi de ovaz, curmale, vanilie, nuca, lapte de migdale, stafide si cacao. Multumesc pentru retete , Rawdia.ro!", a scris Andreea Marin.

Gabriela Cristea a pregătit cozonaci, însă s-a enervat teribil atunci când a trebuit să îi bage la cuptor, pentru că a rămas fără gaze. "M-am chinuit sa fac cozonac si ce sa vezi... nu am cum sa ii coc, tocmai mi s-a oprit gazul", le-a mărturisit ea fanilor.

Adela Popescu a vrut să îi demonstreze lui Radu Vâlcan că se pricepe de minune în bucătărie, așa că a gătit o mâncare de mazăre ca la carte, numai bună pentru perioada Postului. "Saptamana Mare. Post. Dupa ce luni de zile Radu m-a rasfatat cu retete care mai de care, a venit randul meu sa-i arat cum se gateste, dom’ ne, la tara. M-am gandit sa-i gadil papilele gustative cu o mancare de mazare cinstita, asa, ca in copilarie. Nimic mai simplu: O ceputa, un morcovel si un ardeiut grasunel. Un strop pe uleiut intr-o tigaita. Dupa ce se calesc cele mai sus mentionate, taiate in prealabil, se adauga si mazarica impreuna cu putina apica si bulionas. Sare dupa gustulet. Cu capacelul pus, se lasa la foc vreo 20 de minutele. Foi de dafin, mararut si patrunjel. E gata si e DELICIOS! Am folosit diminutive pentru a fi in ton cu portiile. Miiiiici, ca naiba! Fara naiba ca suntem in Postul Pastelui! ;)", a scris Adela pe blog-ul ei. Sursa: ZiarulRing.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.