Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anunțul BOMBĂ a fost făcut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt uimiți...

Anunțul BOMBĂ a fost făcut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt uimiți...

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Smiley a anunțat că este milionar...pe Instagram. Cunoscutul artist și-a atras fanii atât din lumea muzicală, cât și odată cu participarea la show-ul PRO TV Vocea României sau la Românii au talent.

„Sunt milionar pe Instagram! Vă mulțumesc pentru fiecare follow, like și repost dat”, le-a transmis Smiley tuturor fanilor care îi urmăresc contul.

Când cineva l-a întreabat dacă și-a cumpărat abonații, iar Smiley i-a răspuns: „100% natural, fără conservanți”.

Alt fan suspină la succesul lui: „Acum ce-ți mai dorești de la viață?”. Evident că au apărut și glume pe seama acestui anunț: ”Dacă te tunzi, mai faci un milion”, i-a scris una dintre fane.

Însă nu doar la fani are noroc, artistul a semnat contractul pentru „Vocea României” pe aproximativ 40.000 de euro.

„Recent, conducerea trustului a incheiat o intelegere cu Smiley pentru sezoanele de „Vocea Romaniei", in calitate de jurat, si "Romanii au talent", pe post de prezentator. Artistul este extrem de apreciat, atat pentru abilitatile sale de pe micul ecran, cat si pentru seriozitatea sa fata de producatori, asa ca suma pentru care a acceptat colaborarea ajunge undeva pe la 40.000 de euro. E adevarat, ea e mai mica decat in anii precedenti, insa in perioada de criza este perfecta", au spus persoane din preajma cantaretului. Sursa: b1.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani