Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Bălan: „Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac”

Andreea Bălan: „Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cântăreața Andreea Bălan este foarte fericită ca a reușit să-și revină după problemele de sănătate pe care le-a avut când a devenit mămică a doua oară.

Artista a mărturisit că, în acea perioadă, a fost măcinată de gândul că nu ar mai putea să facă acrobațiile pe care le face de obicei în show-urile ei. „Acum câteva luni când eram pe patul de spital mă macina gândul “Oare voi mai putea face acrobațiile cu care am obișnuit publicul, pe scenă?”. Recuperarea nu a fost deloc ușoară și a trebuit să o iau ușor, ușor și să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat. Dansul și acrobațiile fac parte din identitatea mea că artist și îmi doresc mereu să ofer experiențe vizuale publicului pe lângă muzică. Azi sunt fericită că sunt sănătoasă și că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă și că am revenit la condiția fizică optimă, așa cum am fost mereu. Cred că totul ține de ambiție și de mindset. Nu am vrut să renunț nicio clipă la cine sunt eu și la ceea ce pot să fac. Nu există nu pot.”, a explicat Andreea Bălan într-o postare pe care a făcut-o în mediul online.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani