Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Bălan a dat nas în nas cu Antonia la mall. Mămici frumoase cu copii minunați din showbiz-ul românesc

Andreea Bălan a dat nas în nas cu Antonia la mall. Mămici frumoase cu copii minunați din showbiz-ul românesc

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cântăreața Andreea Bălan a avut parte de o surpriză în timpul unei ieșiri în mall cu cele două fetițe ale sale. Artista s-a întâlnit cu o altă mămică celebră din showbiz-ul românesc, Antonia, însoțită de cei doi băieți ai ei.

Andreea Bălan a profitat de ultima zi de weekend pentru a-și scoate cele două fetițe, Ella și Clara, într-un mall din Capitală. La mall, însă, artista a avut parte de o întâlnire cu o altă mămică celebră din showbiz. Antonia a ieșit și ea la cumpărături în compania celor doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, Dominic și Akim. Cele două artiste s-au bucurat enorm de întâlnire și n-au ratat ocazia de a se fotografia împreună, alătui de copiii lor. „Când mămicile se întâlnesc la mall și își povestesc cum e viața cu mai mulți copii?❤️Antonia”, a spus Andrea Bălan.

„Mămici frumoase cu copii minunați”, „Două mămici foarte frumoase cu copii minunați”, „Sunteți superbe amândouă, dar mai ales toți îngerașii!”, „Mămici tinere și frumoase’, ”Copiii frumoși și mămicile, de asemenea, tare-s frumoase!”, „Frumoas… posibil cuscre”, „Mămici tinere și frumoase”, „Două mămici frumoase! de copii ce să spun, frumoșți foc! Așa mămici, așa copii!”, „Cele mai frumoase mămici!”, le-au tramnsmis internauții celor două artiste.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani