Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anca Sigartău, snopită în bătaie de tatăl copiilor ei

Anca Sigartău, snopită în bătaie de tatăl copiilor ei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Anca Sigartău are trei copii, o fată și doi băieți, toți făcuți cu primul său soț, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă. Actrița Anca Sigartău l-a luat cu ea într-un show extrem în Asia pe fiul ei, Teodor.

Teodor, băiatul mijlociu al Ancăi Sigartău, are 20 de ani și este cel care și-a însoțit mama în experiența din Asia, făcând echipă cu aceasta.

Se pare că Anca Sigartău nu a avut o căsnicie tocmai liniștită cu tatăl copiilor ei, într-un interviu entru revista Tango, actrița mărturisind că a fost agresată în timpul mariajului. „Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din rușine sau din dorința de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul față de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns și chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlăuntrul meu plângeam în hohote!”, a povestit Anca Sigartău.

Anca Sigartău a divorțat în secret! Ultimul ei fiu a fost născut după despărțire
De altfel, actrița a mărturisit că a și divorțat în secret, al treilea ei copil fiind născut chiar după despărțire. „După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate”, a spus Anca Sigartău.

Actrița care a plecat în călătoria în Asia alături de fiul ei, Sofian Teodor, un tânăr de 20 de ani, a spus că atunci când a luat decizia plecării într-o experiență extremă a luat-o greu, că gândul la fiul ei și cu ideea că timpul petrecut împreună în Asia i-a apropiat foarte mult. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani