Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Alex Bodi rupe tăcerea după divorțul de Bianca Drăgușanu. „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil”

Alex Bodi rupe tăcerea după divorțul de Bianca Drăgușanu. „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Alex Bodi a făcut dezvăluiri scandaloase despre Bianca și despre modul în care își crește fiica. Invitat la Vorbește Lumea, faceristul a dat de înțeles că fosta soție a lui Victor Slav nu este o mamă așa cum vrea să pară.

Pe 10 martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț. Afacertistul a venit la TV și a făcut declarații neașteptate, după ce vedeta a povestit că unele certuri aveau loc de față cu fiica ei, Sofia.

Alex Bodi susține că fiica Biancăi Drăgușanu vine destul de rar la București, iar singura care are grijă de micuță este Madi, mama vedetei.

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine.

Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană. Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele. Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească.

Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, a declarat Alex Bodi la Vorbește lumea, potrivit VIVA!

Afaceristul o acuză pe Bianca Drăgușanu că se folosește de fiica ei de doar trei ani. Mai mult, Alex Bodi spune că ține la Sofia precum la cele două fiice ale lui. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani