Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Zeci de pompieri în alertă! Exerciții de amploare în pădurile din Lozna, Hudești și Avrămeni - FOTO

Zeci de pompieri în alertă! Exerciții de amploare în pădurile din Lozna, Hudești și Avrămeni - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Zeci de efective de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, Punctul de Lucru Darabani și Garda de Intervenție Săveni au fost în alertă marți, 16 aprilie 2019, după mai multe pagube înregistrate în pădurile din Lozna, Hudești și Avrămeni.

La intervenție au participat doi ofițeri, un maistru militar, 31 de subofițeri, un voluntar SMURD, 13 lucrători de la Ocolul Silvic Dorohoi, 13 persoane de la SVSU Lozna, 12 lucrători de la Cantonul Silvic Avrămeni, cinci persoane de la SVSU Avrămeni, 11 lucrători de la Ocolul Silvic Darabani, nouă persoane de la SVSU Hudești, primarul comunei Lozna și primarul comunei Hudești. Intervenția s-a desfășurat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o autospecială de primă intervenție cu UTV, două autospeciale APIC Duster, o autospecială a SVSU Darabani și una a SVSU Avrămeni.

Prin acest exerciţiu, autorităţile şi-au dorit să verifice modul de acţiune al organelor competente pentru intervenție în astfel de situaţii, modul de reacţie, dar şi aspectele negative. La sfârșitul exercițiului s-a efectuat un instructaj al celor de la Ocolul Silvic și cei de la SVSU privind procedurile de intervenție.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani