Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tridex Auto Botoșani avertizează: Atenție de unde cumpărați mașini! - VIDEO

Tridex Auto Botoșani avertizează: Atenție de unde cumpărați mașini! - VIDEO

Categorie : Local

Pasiunea pentru maşini a unuia dintre cele mai importante service-uri auto din Botoşani, Tridex Service, a dat naştere unei iniţiative de a dezvolta şi ramura de vânzări auto second-hand.

După dezvoltarea unei platforme online de licitaţii pentru maşini cu ajutorul unei importante firme specializate în comercializarea de autovehicule second-hand din Germania, Ecadis GMBH, Tridex Auto Botoşani avertizează potenţialii clienţi despre eventualele daune ascunse ale maşinilor sau kilometrii lor reali.

În noul context vehiculat în piaţă de profil, se poate verifica istoricul de reparaţii a oricărei serii de şasiu (VIN), cu ajutorul online a unor site-uri cainspectorauto.ro, care înlesnesc astfel transparenţa asupra lucrărilor pe care o anume maşină le-a avut în timp.

Că proaspăt comerciant care promite calitate şi seriozitate, Tridex Auto trage un semnal de alarmă ca maşinile să fie riguros analizate la cumpărare. Samsarii auto nu numai că recurg la orice truc pentru a „face buzele” unei maşini pentru a câştiga mai mulţi bani dintr-o tranzacţie de acest gen ci o şi recunosc uneori, cum se regăseşte şi în această postare pe care Tridex Auto o pune la dispoziţie prin intermediul paginii de Facebook.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani