Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei copii au ajus la spital în urma unui accident. Impact frontal între un microbuz și un Volkswagen - FOTO

Trei copii au ajus la spital în urma unui accident. Impact frontal între un microbuz și un Volkswagen - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un accident de circulație, ce putea avea urmări tragice, a avut loc marți după-amiază pe drumul european E58, în apropiere de intersecția cu drumul spre localitataea Draxini.

Un conducator auto din Republica Moldova se deplasa dinspre Botoșani spre Iași, la volanul unui microbuz Mercedes, iar în pădurea de după Mănăstirea Zosin, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Germania.

În urma impactului, trei copii din Volkswagen au fost preluați de ambulanță și transportați la spital, însă nu au suferit răni grave. Șoferul microbuzului a povestit că în curbă staționau mai multe mașini, iar în acel moment a frânat brusc, a pătruns pe contrasens și a intrat în Volkswagen, scrie stiri.botosani.ro.

Acesta plecase din comuna Dumbrăveni, județul Suceava și se îndreptra spre Iași. Din câte se pare, un Fiat s-a defectat pe drumul european, în spatele său fiind alte trei mașini, șoferii acestora încercând să împingă Fiatul în afara părții carosabile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, care au închis drumul timp de câteva minute, pentru ca polițiștii criminaliști să facă măsurătorile.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani