Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragic! Un bărbat a murit în condiții groaznice lângă Uvertura Mall - FOTO

Tragic! Un bărbat a murit în condiții groaznice lângă Uvertura Mall - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a murit în condiții groaznice, vineri la amiază, după ce o construcție de lângă Mall s-a prăbușit peste el.

Bărbatul a fost chemat de proprietarul aprozarului improvizat de lângă complexul comercial pentru a face curăţenie şi pentru a pregăti amplasamentul în vederea comercializării de legume.

La un moment dat s-a deplasat în spatele construcţiei din lemn, moment în care aceasta s-a prăbuşit efectiv şi l-a blocat în gard. O bucată din lemn i-a sfărmat efectiv gâtul. Nu se știe exact cât a zăcut blocat între gard și construcția din lemn, bărbatul în vârstă de 60 de ani, trimis de patron să curețe locul, scrie botoșăneanul.ro.

Când a fost observat de o persoană din zonă au fost alertate de urgență autoritățile, de la medicii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani, la pompierii care au intervenit pentru descarcerare și polițiștii care au misiunea de a elucida această tragedie.

Printre bucăți de stufăriș provenite de la acoperișul acestei construcții ce adăpostește taraba de legume și elemente din lemn se observa doar capul cărunt al omului care a sfârșit acolo.

Din nefericire, la sosirea salvatorilor, bărbatul era deja decedat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani