Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste o mie de botoșăneni au iesit pe străzile orașului - „Tinerii mor pe trotuare iar voi faceți catedrale” - FOTO

Peste o mie de botoșăneni au iesit pe străzile orașului - „Tinerii mor pe trotuare iar voi faceți catedrale” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Botoșănenii s-au mobilizat, miercuri seară, și au ieșit într-un număr mult mare în stradă. Începând cu ora 19.00, oamenii au început să se adune în Piața Revoluției din municipiul Botoșani, proteste similiare fiind organizate în București, dar și în celelalte orașe din țară.

Zecile de mii de români care au ieșit în stradă cu o seară înainte au protestat în memoria victimelor din clubul Colectiv și au cerut demisia premierului Victor Ponta și a Guvernului.

Oamenii spun că demisia premierului Victor Ponta nu este însă suficient pentru ca țara să scape de corupție și vor o curățire a întregii clase politice. „Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă", “Uniți salvăm toată România", “Colectiv, Colectiv", “Ale, ale, ale, o dorință sinceră, România liberă", "Tinerii mor pe trotuare iar voi faceți catedrale", sunt doar cateva din mesajele tinerilor.

Cele peste o mie de persoane care s-au adunat în Piața Revoluției, au mers pe străzile din municipiu pe traseul Cuza Vodă - Calea Națională - E.ON – Sucevei - Bulevardul Mihai Eminescu - Pietonaul Unirii.

Cei prezenți au anunțat că protestele vor continua și joi, începând cu ora 18:30.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani