Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O şoferiţă din Botoșani a ajuns la spital după un accident încheiat pe cale amiabilă

O şoferiţă din Botoșani a ajuns la spital după un accident încheiat pe cale amiabilă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O femeie de 32 de ani din municipiul Botoşani s-a prezentat luni 17 septembrie, la o unitate medicală din oraş, afirmând că a fost victima unui accident rutier produs la data de 16.09.a.c.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 16.09.2018, în timp ce femeia de 32 de ani se deplasa în calitate de conducător auto pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, ajungând la intersecţia cu strada Griviţa şi intenţionând să efectueze viraj către stânga, a fost acroşată de un alt autovehicul, condus de un bărbat de 66 de ani, care a pătruns în intersecţie fără să respecte culoarea roşie a semaforului.

Iniţial, cei doi conducători auto s-au înţeles pe cale amiabilă, în prezenţa unui echipaj de poliţie, fără ca vreunul dintre ei să acuze leziuni traumatice. Totodată, cei doi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Ulterior, conducătoarea auto s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, întrucât acuza dureri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea luării măsurilor legale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani