Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mulţi copii, câţiva jandarmi şi câinii de serviciu Tih şi Micag pe pietonalul „Grigore Ghica” din Dorohoi - FOTO

Mulţi copii, câţiva jandarmi şi câinii de serviciu Tih şi Micag pe pietonalul „Grigore Ghica” din Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pietonalul „Grigore Ghica” din municipiul Dorohoi a devenit neîncăpător pentru copii care au vrut să vadă în acţiune câinii jandarmilor botoşăneni.

Ziua Internaţională a Copilului a fost cel mai bun prilej pentru conductorii câinilor de serviciu din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani pentru a-şi prezenta patrupedele alături de care se antrenează şi participă la misiuni.

Entuziasmul copiilor a fost ridicat, aceştia arătându-se în egală măsură încântaţi de ,,giumbuşlucurile” făcute de câinele Tih şi de antrenamentul demonstrativ de disciplinizare cu exerciţii din dresaj sau cel de agresivitate controlată, cu prinderea unei persoane care nu se supune la somaţie şi fuge de sub escortă, executat de Micag.

Pregătirea foarte bună a celor doi câini de serviciu şi-a arătat roadele, stârnind aplauzele copiilor prezenţi şi a profesorilor sau părinţilor care îi însoţeau.

Copiilor le-au mai fost prezentate autovehiculele, tehnica de intervenţie şi armamentul din dotare şi au primit flyere cu mesajul „Vacanţă în siguranţă!”, iar tinerii din clasa a XII - a au primit informaţii şi pliante cu oferta de şcolarizare la şcolile de subofiţeri jandarmi.

Imagini de la această activitate au fost postate şi pe „Jandarmeria Botoşani” - pagina oficială de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani