Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ITM Botoșani prezintă rezultatul cercetărilor privind reclamația de agresiune semnalată la o primărie din județ

ITM Botoșani prezintă rezultatul cercetărilor privind reclamația de agresiune semnalată la o primărie din județ

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

În urma controlului efectuat la primăria comunei Călăraşi de către inspectorii din cadrul serviciului Sănătate şi Securitate în Muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani s-a constatat, din dovezile prezentate, că fapta semnalată de către d-na C. Maria, referitoare la violenţa fizică, nu poate fi încadrată în categoria accidentelor de muncă ca urmare a unei agresiuni.

Certificatul de concediu medical prezentat de d-na C.M., nu evidenţiază afecţiuni care pot fi generate de acte de violenţă, doar corespunde unei afecţiuni care vizează infecţiile acute ale căilor respiratorii superioare cu localizări multiple şi neprecizate, iar persoana invocată în calitate de martor, declară că nu a fost de faţă la producerea incidentului.

În ceea ce priveşte eliberarea adeverinţei din care să rezulte numărul de zile de concediu medical avute în ultimele 12 luni ca urmare a incapacităţii temporare de muncă, s-a constatat că aceasta a fost emisă la data de 29.02.2016 şi a fost înmânată la data de 10.03.2016, având o perioadă de valabilitate de 30 de zile de la data emiterii, conform prevederii art. 38, al.(1) din Ordinul 43/2016 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.158/2005.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani