Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IJJ Botoșani a sărbătorit 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române - FOTO

IJJ Botoșani a sărbătorit 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Manifestările dedicate sărbătoririi a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române au adus, vineri, 3 aprilie 2014, oaspeţi de seamă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Cei prezenţi au ţinut să mulţumească pentru invitaţia făcută, dar şi pentru modul în care jandarmii îşi fac datoria faţă de cetăţean şi faţă de societate.

Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa domnului prefect Costică Macaleţi, a preşedintelui Consilului Judeţean Botoşani – domnul Gheorghe Sorescu, precum şi a altor reprezentanţi ai autorităţilor publice locale.

Cu această ocazie, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 8 jandarmi au fost avansați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad : 4 ofițeri prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne și 4 subofițeri prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

De asemenea, 194 de jandarmi au fost recompensaţi de inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani - colonel Constantin Moroşanu, după cum urmează:

-    Cu mulţumiri: 11 ofiţeri şi 116   maiştri militari şi subofiţeri;

-    Cu felicitări: 14 ofiţeri şi 53 de subofiţeri.

În perioada premergătoare activităţii desfăşurate astăzi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a organizat concursuri de tir, tenis de masă, şah,  fotbal şi un concurs de cultură generală, câştigătorii fiind premiaţi de către Asociaţia Sportivă „Prutul” Botoşani.

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani