Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Iarna a cuprins județul Botoșani! Zăpadă, vânt, drumuri închise și accidente înregistrate în ultimile 24 de ore - FOTO

Iarna a cuprins județul Botoșani! Zăpadă, vânt, drumuri închise și accidente înregistrate în ultimile 24 de ore - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Botoșani după mai bine de 24 de ore de ninsoare și vânt. Zeci de utilaje intervin pentru păstrarea drumurilor în condiții optime de circulație.

Totuși, din cauza ninsorii abundente și a vântului, s-a luat decizia închiderii unor drumuri, iar pe majoritatea se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă. 

Stratul de zăpadă de pe mai multe drumuri din județul Botoșani este consistent, iar din acest motiv autoritățile au decis închiderea a două tronsoane de drum județean. Este vorba de DJ 294 Gulioaia-Dângeni și DJ 293 Mileanca-Codreni-Putureni-Coțușca.

Totodată, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de iarnă și echiparea necorespunzătoare a autoturismelor, au existat mai multe accidente, ieșiri în decor sau patinări ale mașinilor.

Pe drumul Botoșani - Bucecea - Siret, la ieșirea din Cucorăni către Bucecea pentru o scurtă perioadă a fost îngreunat traficul din cauza unor camioane blocate în pantă. O mașină a ajuns în șanț la intersecția Roșiori cu ferma Popăuți. Două mașini au ieșit în decor, autoturismele au derapat de pe drumul care leagă județele Botoșani de Suceava, la intrarea în localitatea Huțani. Au mai fost înregistrate accidente și blocaje la Frumușica și în apropiere de Popasul Cucorăni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani