Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
G.A.L. Codrii Herței anunță prelungirea apelului de selecție pentru Măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”

G.A.L. Codrii Herței anunță prelungirea apelului de selecție pentru Măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Asociația Grupul Pentru Dezvoltare Locală - G.A.L. Codrii Herței anunță prelungirea apelului de selecție pentru Măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare” lansat în data de 11.02.2015 până la data de 27.02.2015, ora 15:00.

Fondurile disponibile (valoarea publică) pentru Măsura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare”sunt de 24.900 Euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 24.900 Euro.

Solicitanții de finanțare vor folosi Ghidul Solicitantului în vigoare, disponibil pe site-ul Asociației Grupul Pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Hertei, www.codriihertei.ro și pe site-ul Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, www.apdrp.ro.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 421 sunt:

·    Grupuri de Acțiune Locală beneficiare ale Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului deAcțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei sub-măsuri;

·    Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care își desfășoară activitatea peteritoriul unui Grup de Acțiune Locală beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 „Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanțare cuAPDRP în cadrul acestei sub-măsuri.

Pentru informații suplimentare, Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței va pune la dispoziție un birou de relații cu publicul deschis de luni pana vineri, de la 9.00-15.00, la sediul din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani.

Ne puteți contacta la numărul de telefon – 0231.528.094, e-mail: Variantele  electronice (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate sunt disponibile la sediul G.A.L. Codrii Herței.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani