Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două persoane au ajuns la spital după un carambol cu trei mașini produs de un șofer din Botoșani

Două persoane au ajuns la spital după un carambol cu trei mașini produs de un șofer din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un carambol în care au fost implicate trei mașini, produs de un botoșănean, a avut loc, marți după-amiază, în municipiul Suceava.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 37 de ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, a condus autoturismul pe str. Traian Vuia dinspre Calea Unirii, iar la intersecţia cu str. Nicolae Labiş, nu a acordat prioritate autoturismului condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Rădăuți, ce circula pe str. Traian Vuia, pe banda unu de circulaţie, dinspre „Iţcani” şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Ipotești, care circula pe str. Traian Vuia dinspre „Iţcani” pe banda doi de circulaţie. O femeie de 45 de ani, din localitatea Darabani, pasageră în primul autoturism, precum şi şoferul celui de-al doilea autoturism implicat au fost răniți și transportați la spital.

Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”. Sursa: suceavanews.ro
ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani