Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doi bărbați au pus pe jar mai multe echipaje de poliție din Botoșani

Doi bărbați au pus pe jar mai multe echipaje de poliție din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cei doi bărbați care au pus pe jar, sâmbătă, mai multe echipaje de poliție, după ce nu au oprit la semnalele unor agenți, au fost identificați.

Ei sunt din municipiul Dorohoi și s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă cu țigări. Unul dintre ei, care are vârsta de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt este încă căutat de oamenii legii. Vă reamintim că un echipaj de poliție a urmărit în trafic, sâmbătă, o autoutilitară Volkswagen Transporter, după ce șoferul a ignorat semnalul agenților care se aflau pe strada Pacea.

Șoferul a apăsat pedala de accelerație și și-a continuat drumul, însă autoturismul, cu numere de înmatriculare din Bulgaria, a fost blocat pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani. Cei doi indivizi au abandonat mașina în stradă și au fugit. Polițiștii au verificat autoturismul și au găsit în interior mai multe baxuri de țigări, estimându-se că ar fi circa 10.000 de pachete. De asemenea, asupra unuia dintre bărbați a fost găsită suma de 9.500 de euro. Sursa: botosaninews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani