Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Concerte, paradă și activități sportive la Dorohoi de Ziua Copilului - FOTO

Concerte, paradă și activități sportive la Dorohoi de Ziua Copilului - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cu ocazia Zilei Internaționale a copilului, primăria municipiului Dorohoi a organizat numeroase activități pentru copii, printre care și o paradă în cadrul căreia copiii s-au putut deghiza în personajele lor favorite. Defilarea personajelor de poveste a avut loc pe data de 31 mai 2019, traseul începând de la blocul turn, până în fața primăriei municipiului Dorohoi.

Mulți copilași, împreună cu părinții sau educatorii, au luat parte la această defilare cu o mulțime de costume colorate sau îmbrăcați în costumelele personajelor îndrăgite de aceștia. Ajunși în fața primăriei, copiii au fost întâmpinați cu o adevărată petrecere cu muzică și dans.

Cum de fiecare dată se încearcă punerea în valoare a tuturor talentelor pe care copiii dorohoieni le au, anul acesta s-au organizat un campionat de fotbal și o demonstrație de karate, acestea având loc sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi vineri, 31 mai 2019.

În finalul primei seri de cântec și voie bună, organizată cu ocazia Zilei Internaționale a copilului, publicul Dorohoian a avut ocazia de a o admira pe Ami, o celebră artistă în lumea muzicii românești, ce a fost primită cu căldură și ropote de aplauze. Împreună cu publicul Ami a cântat cele mai iubite cântece ale sale, printre care „4 Camere”, „Trumpet lights”, „Un actor”, „Te-aștept diseară”, energia publicului simțindu-se în toate melodiile interpretate de artistă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani